Indlæser Begivenheder

Kommunalvalg 2021 kandidater

16. november

Middelfart Rådhus

Folketingskandidat Steffen Daugaard

 

     Steffen Daugaard, Spidskandidat, byrådsmedlem og politiassistent

Jeg vi starte med at sige: Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvem der får eller tager æren af arbejdet. Det er resultaterne for borgerne, der tæller!

Mine politiske områder har været og er bl.a.: Økonomiudvalget, Børn-, kultur- og fritidsudvalget, Skoleudvalget, Folkeoplysningsudvalget (nu kaldet fritidsrådet), Bevillingsnævnet, Brenderuphallens bestyrelse, Lokalt udviklingsprojekt i Strib mm.

Jeg har været politiassistent i 38 år og har været fællestillidsmand for alle betjente på hele Fyn i 10 år. Samtidigt har jeg siddet i Politiforbundets hovedbestyrelse herunder Politiforbundets retsudvalg.
Jeg har altid haft en klar holdning til, at hvis man sidder for længe bag et skrivebord med administrativt arbejde – her som fagforeningsmand eller for den sags skyld heltidspolitiker – så forsvinder oplevelsen af, hvad virkeligheden er, og hvad der foregår ude i samfundet lidt (eller meget). Derfor valgte jeg helt bevidst at komme ud blandt borgerne igen som alm. politimand. Det er en god beslutning, for der er ting, der virker anderledes i virkeligheden end bag skrivebordet på papiret. Det er ude i virkeligheden, vi lærer mest og får forståelsen af, hvad der er brug for og hvordan beslutningerne rammer.
Jeg fortryder ikke et sekund at være ude i samfundet igen. Det er her, min læring finder sted. Det er her, jeg samler erfaring. Det er her, jeg lytter og lærer. Der er brug for folkene på gulvet og det vil altis være her, mit hjerte brænder.
Som politiker er det meget vigtigt for mig, at folk kan komme i kontakt med mig. Det være sig spørgsmål om hjælpemidler, hvem skal jeg henvende mig til, gode ideer, brugen af nedlagte skoler, lokalsamfund, skoler, plejehjem – ja, alt er vigtigt. Det er jo præcis det, jeg er valgt til. Derfor nyder jeg også meget at komme ud til forskellige arrangementer, og blive inviteret ud til borgere, der har et budskab, de gerne vil af med eller bare have en snak om lidt af hvert. Vi er alle borgere og vi har alle ind imellem brug for at blive hørt.

I mit politiske arbejde vil jeg stadig forsøge at få politiet tilbage til Middelfart kommune. Det er vigtigt med et lokalt forankret politi, der kender geografien og borgerne.
De ældre og de sårbare skal have den fornødne hjælp til et værdigt liv, det være sig omsorg, pleje, aktiveringstilbud mm – og herunder hører ordentlige arbejdsvilkår for de varme hænder.
Lærere og pædagoger skal have bedst mulige arbejdsvilkår, da de arbejder med noget meget dyrebart – nemlig vores børn og unge.
Lokalområderne i hele kommunen skal udvikles ved at inddrage lokalområdernes borgere. De, der er bosat i områderne, er de bedste til at komme med bud på en mere langsigtet udvikling til glæde for alle.
I det hele taget sætter jeg mig ind i alle områder, da det skaber den bedste sammenhæng for mig i mit politiske arbejde. Det drejer sig jo om at få et overblik, så der kan skabes sammenhænge i det politiske arbejde.

Privat er jeg gift på 27.år og har 3 voksne børn. gennem hele mit liv har jeg altid aktivt involveret mig i frivilligt arbejde. Det har været som spejderleder, bestyrelsesarbejde / igangsætter indenfor idrættens verden osv. Det er efter min mening vigtigt for lpkalsamfundene at have ildsjæle, der udvikler og er med til at fastholde spændende tilbud til såvel ældre som unge.

Ved at stemme på mig får I en stemme, der sætter sig ind i tingene, gerne vil lytte og lære, er vant til at forhandle og indgå i dialog og som Ikke giver op.
Vi ses ude i den virkelige verden!

Detaljer

Dato:
16. november

Sted

Middelfart Rådhus
Nytorv 2
Middelfart, 5500 Denmark
+ Google Maps